De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

Op locatie

Een foodtruck op locatie zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke belevenis. Zo bent u verzekerd van positieve pr voor uw bedrijf of organisatie. Onze rollende keukens zijn inzetbaar bij allerlei gelegenheden. Denk aan beurzen, bedrijfsfeesten, open dagen en andere events. Voor kleinschalige evenementen zijn de blenderbikes en mobiele barren bijzonder geschikt. In combinatie met onze foods en drinks zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Foodtruck huren evenement 

Foodtrucks

Açai Events beschikt over drie prachtige foodtrucks: een voormalige Mercedes geldtransportauto van de gemeente Amsterdam, een Bedford die jaren dienst heeft gedaan als ijscowagen in Engeland en een Zwitserse brandweerwagen die tot eind 2017 nog actief was. Elke truck heeft zijn eigen karakter en is geschikt om ons complete menu aan te kunnen bieden.

Blenderbikes

De extra gezonde manier om te genieten van de smoothies van Açai Events: de blenderbike! Fiets in je eigen tempo zelf je smoothie met onze shakefietsen. Leuk op beurzen, sportevenementen en andere events. Deze smoothiefietsen zijn uitstekend in te zetten in combinatie met onze mobiele barren of foodtruck.


Fruit bowls in de supermarkt

Mobiele bar

Onze mobiele barren kunnen op bijna elke plek staan. Ideaal voor een kleiner event, op beurzen, voor onder de een tent of op het strand. Makkelijk uit te breiden met de blenderbikes voor de sportievelingen.

Branding

Op zoek naar een origineel concept voor een klantendag, personeelsevent of ander evenement? Wij kunnen een foodtruck, blenderbike, mobiele bar of een combinatie daarvan onder uw eigen label leveren, terwijl ons personeel uw bedrijfskleding draagt. Zelfs de bekertjes zijn tijdens het event bedrukt met uw eigen logo.

Offerte aanvragen