De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

Smoothies op de werkvloer

Smoothies en fruit bowls op de werkvloer aanbieden

Drie redenen om smoothies en fruit bowls op de werkvloer aan te bieden

Wil jij je werknemers eens trakteren op een gezonde lunch of tussendoortje? Of organiseer je een vitaliteitsdag op het werk of een zakelijk evenement? Kies voor het aanbieden van smoothies en fruitbowls op locatie. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van het serveren van gezonde producten op de werkvloer? En waarom zijn smoothies en fruit bowls hiervoor de beste keuze? Lees het hier!

De Voordelen van Smoothies en Fruit Bowls op werk

  • Gezonde Boost: 

Onze smoothies zitten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten die het immuunsysteem versterken en de energie verhogen. Elke smoothie en bowl bestaat uit ingrediënten die rijp geplukt zijn en daarna rijp zijn ingevroren. Hierdoor komen de smaak en voedingsstoffen volledig tot hun recht, en kun jij genieten van een verse smoothie of fruit bowl. 

  • Kleurrijke Variatie: 

Van exotische açaí bowls tot verfrissende pitaya bowls; onze fruit bowls zijn niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. Maar ook onze smoothies zijn een vrolijke toevoeging aan het assortiment op de werkvloer. Elke smoothie is uniek, met een eigen kleur, smaak en voedingswaarde. Of je nu behoefte hebt aan een groene oppepper in de ochtend of een tropische verfrissing tijdens de middag; onze smoothies zijn de perfecte keuze om jezelf te verwennen en weer op te laden.

  • Snelle Energie:

Het is 15:00 uur, je bent aan het kletsen met je collega’s over de file die je straks weer in rijdt en je bent eigenlijk wel toe aan een kleine snack. Herkenbaar? Zeker! In plaats van een koffie met een koekje of een stukje chocola te nemen, kun je ook kiezen voor een gezondere variant. Onze smoothies bieden namelijk een snelle en natuurlijke energieboost én zorgen daarna niet voor een crash die vaak gepaard gaat met cafeïne of suikerhoudende producten. Win-win dus! 

Breng het festival gevoel naar de werkvloer.

Een van onze toffe foodtrucks bij jouw op kantoor? Of liever een mobiele bar geheel in jouw huisstijl? We zetten graag net dat extra stapje voor jouw medewerkers. Zo kan jullie logo op de smoothiebeker en maken we een gepersonaliseerde menukaart met jullie gewenste smoothies.

Dus, waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat jouw werknemers een gezonde energieboost krijgen en serveer onze smoothies en fruit bowls! Neem contact met ons op over de mogelijkheden.