De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

smoothie fiets huren

De smoothiefiets

De smoothie fiets huren op jouw evenement of bedrijfsevenement?

Dat Açaí Events heerlijke smoothies, bowls en fruit levert wisten we natuurlijk al, maar met deze nieuwe smoothie fietsen blaas jij je gasten omver! Dit is dé sportieve keuze voor jouw evenement.
Verras je gasten met de smoothiefiets op jouw evenement. Zo promoot je een gezonde leefstijl en vitaliteit. Je gasten werken namelijk op een leuke manier aan hun gezondheid en blenden al fietsend hun smoothie tot het perfecte sapje.

Duurzaamheid op je (bedrijfs)evenement

Bij Açaí Events en Blender Bike zijn we vooruitstrevend in duurzaamheid. Heerlijke verse producten, uit recyclebare bekers! Verder is de smoothiefiets ook nog eens de meest duurzame keuze; de fiets gebruikt namelijk geen stroom. Laat je bezoekers en werknemers zien dat je hierover nadenkt en jullie bedrijf een versnelling harder fietst voor het milieu.  

Kies je favoriete smoothie voor jouw evenement

Op het moment dat je bij ons een smoothiefiets huurt, ontvang je niet alleen de smoothie fietsen, maar heb je ook keuze uit verschillende smoothie pakketten. Op onze concepten pagina vind je alle mogelijke combinaties die jouw gasten tot een smoothie kunnen fietsen. Heb je een specifieke wens qua smaak of kleur? Neem contact op en we bespreken graag alle mogelijkheden. De pakketten worden bevroren aangeleverd, zodat jouw gasten en collega’s kunnen genieten van een heerlijk verse en koude smoothie! 

Meer weten? Açaí Events helpt je graag verder! Via blenderbike.nl kun je alles lezen over onze nieuwe aanwinsten.