De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

Açaí bowls

De açaí bowl; natuurlijk onze favoriete bowl!

Niet alleen vanwege de heerlijke smaak, maar ook omdat het mega gezond is. Açaí is één van de zeldzame fruitsoorten die rijk is aan omega-3 vetzuren. Denk je nu, dat ken ik helemaal niet? Dit zijn de vetzuren die ook in een avocado zitten. Het eten van deze zuren gaat ontstekingen in het lichaam tegen en helpt de bloedsomloop verbeteren. Verder zit het bomvol vitaminen en mineralen, het is een echte immuunsysteem booster dus. Perfect voor jouw collega’s en medewerkers!

Açaí op je evenement; boost je gezondheid

Ons fruit is biologisch gecertificeerd en wordt rijp geplukt. Dit houdt in dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en de smaak en voedingswaarden volledig ontwikkeld zijn. Door te werken met puur fruit, groenten, noten, zaden en kruiden, zonder toevoegingen is Açaí Events de gezondste keuze. 

De kleurrijke en milieubewuste keuze voor jouw evenement

De açaí bowl ziet er kleurrijk uit en daar houden we bij Açaí Events van! Kleurrijke smoothies en bowls, goed voor het oog en goed voor het lichaam. Maar ook goed voor het milieu. Het merk Açaí is namelijk ontstaan vanuit het NWFP-project. Hierin wordt de bevolking van het Braziliaanse Amazonegebied gestimuleerd om zonder houtkap haar omgeving duurzaam te exploiteren. Verder gebruiken we natuurlijk recyclebaar plastic of kartonnen bekers en bakjes en als je nét die extra ervaring wilt, serveren we de bowls in een kokosnoot. 

Serveer jij binnenkort onze favoriete bowl op je bedrijfsevenement?

Hoe tof is het om onze producten te serveren op een bedrijfsevenement of bijvoorbeeld op de duurzaamheids- of vitaliteitsdag? Zet je collega’s en medewerkers eens in het zonnetje! Wij komen in festivalstijl aanrijden met onze gele foodtruck en serveren tijdens de lunch of als snack een açaí bowl (inclusief jouw gewenste toppings) of verse smoothies. Benieuwd naar alle mogelijke smoothies en bowls? We hebben naast de açaí bowl nog veel meer bowls, zoals de pitaya bowl en de matcha bowl. Neem een kijkje op de concepten pagina , of neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.