De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

Smoothies op zakelijke evenementen

Smoothies op zakelijke evenementen

Waarom zijn smoothies perfect op jouw volgende zakelijke evenementen?

De kleurrijke fruit smoothies zien er niet alleen feestelijk uit, maar bieden ook een gezonde en verfrissende traktatie voor je gasten. In een tijd waarin gezond eten en drinken steeds meer op de voorgrond staat, zijn smoothies een perfecte keuze om aan deze behoefte te voldoen!

Focus op gezonde voeding

Op zakelijke evenementen, beurzen en congressen zie je steeds vaker een focus op gezonde voeding om het energieniveau op peil te houden. Of het nu gaat om een snelle verfrissing tussen presentaties door of een voedzame bowl om de dag door te komen, smoothies en bowls bieden een gemakkelijke en smakelijke oplossing. Door deze optie aan te bieden, laat je als organisator zien dat je waarde hecht aan de gezondheid en vitaliteit van je gasten.

Festival uitstraling en gepersonaliseerde branding

Bovendien draagt de uitstraling van een smoothiebar bij aan de algehele ervaring van het evenement. Bij Açaí Events beschikken we over 4 foodtrucks, mobiele barren en zelfs smoothie fietsen. Zo’n toffe foodtruck of sportieve smoothie fiets geeft direct de wow-factor op jouw evenement. Bekijk hier de mogelijkheden.

De smoothie fiets voor de extra vitaliteitsboost op jouw event

Met de blenderbikes kunnen de gasten niet alleen genieten van onze gezonde smoothies, maar ook actief bezig zijn terwijl ze hun eigen sapjes maken. Dit bevordert de gezondheid en het welzijn van de gasten en zorgt voor een informele en gezellige sfeer. Dus, bestel snel een smoothie bar of smoothie fiets voor jouw volgende zakelijke evenement en geef je gasten een onvergetelijke ervaring! Bekijk blenderbike.nl voor meer informatie. 

Binnenkort een bedrijfs evenement, beurs, congres of vitaliteitsdag organiseren?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden om jouw evenement kleurrijk, gezond en duurzaam te maken. Smoothies smaken heerlijk en zijn super gezond. Neem contact met ons op.