De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

vitaliteitsdag met fruitbowls

Boost de vitaliteit op de werkvloer

Boost de vitaliteit op jouw werkvloer met onze smoothiebar en fruit bowls

Wil jij een evenement organiseren om de vitaliteit op de werkvloer te verhogen? Je bent niet alleen! Steeds meer bedrijven zien het belang van het stimuleren van vitaliteit onder hun medewerkers. Maar wat is vitaliteit eigenlijk? En hoe kun je het vitaliteitsbeleid binnen jouw bedrijf een boost geven? In deze blog gaan we dieper in op deze vragen en laten we zien hoe onze smoothiebar en fruit bowls de perfecte toevoeging zijn voor een vitaliteitsdag op het werk.

Wat is vitaliteit?

Vitaliteit verwijst naar een staat van welzijn waarin personen zich energiek, veerkrachtig en gemotiveerd voelen om hun doelen te bereiken. Het gaat niet alleen om fysieke gezondheid, maar ook om mentaal welzijn. Een vitaal persoon kan beter omgaan met stress, heeft een hogere productiviteit en voelt zich over het algemeen gelukkiger. En dát wil jij natuurlijk voor jouw medewerkers! 

Wat is vitaliteit op de werkvloer?

Vitaliteit op de werkvloer gaat verder dan alleen het aanbieden van een fitness abonnement, een fietsplan of fruit in de werkpauze. Het is belangrijk dat de werkgever een werkomgeving creëert waarin de medewerkers worden ondersteund in het bereiken en behouden van een gezonde levensstijl. Activiteiten en trainingen aanbieden die te maken hebben met vitaliteit zorgen voor een positieve werksfeer.

Wil jij je vitaliteitsbeleid een boost geven?

De vitaliteit bevorderen onder medewerkers kan zijn vruchten afwerpen (letterlijk en figuurlijk ;)) in het bedrijf. Investeren in vitaliteitsprogramma’s kan leiden tot een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit en een positieve werkcultuur. Een laagdrempelige manier om aan het vitaliteitsbeleid te werken is om gezonde voeding aan te bieden. En wat is er nu gezonder en verfrissender dan een heerlijke smoothie of kleurrijke fruit bowl? 

Onze smoothiebar en fruit bowls voor een vitaliteitsdag op het werk

Bij Açaí Events helpen we je graag verder. Wil je een festival uitstraling en een foodtruck op het terrein, of wil je een mobiele bar (inclusief smoothiebekers) geheel in jullie huisstijl met logo? Of zet je liever smoothie fietsen neer zodat jouw medewerkers direct kunnen beginnen aan hun eerste workout? Laten we samen van jouw vitaliteitsdag op het werk een gezond feestje maken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.