De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

acai bowl serveren

Nu ook thuis genieten van onze Smoothies en Bowls

Thuis genieten van onze smakelijke smoothies en bowls! 

Ben jij ook gek op onze smoothies en bowls en wil je hier thuis ook van genieten? Goed nieuws! Wij verkopen onze producten ook aan particulieren. Zo kan jij thuis ook genieten van een gezonde smoothie of bowl. Want wat is er nou beter dan een heerlijke, voedzame smoothie of gezonde, zomerse fruit bowl?

Gezonde snacks, snel en makkelijk!

Ken je dat? Je bent thuis aan het werk en hebt zin in een snack, maar wilt wel graag dat het gezond, snel en makkelijk is. Je hebt geen tijd om naar de supermarkt te gaan én vindt het zonde om iets te bestellen. Of misschien zit je met vrienden in het zonnetje in de tuin en wil je iets verfrissends serveren, maar je weet niet wat. En wat dacht je van een energieboost voor een intensieve workout? Dan bieden de smoothies en bowls van Açaí Events de perfecte oplossing voor jou! 

Vers uit de Amazone in jouw smoothie glas

Onze producten worden geleverd in handige verpakkingen, waardoor alle ingrediënten van jouw favoriete smoothie bij elkaar zitten. Zo kun je deze in één keer in de blender doen, water toevoegen, en binnen 5 minuten genieten van een verse smoothie. De ingrediënten van de smoothies worden rijp geplukt en daarna direct ingevroren. Onze producten blijven bevroren totdat jij het uit de diepvries haalt om er een smoothie van te blenden. Een stukje uit het Amazone gebied bij jou thuis, dus! 

De lekkerste fruit bowls bij jou thuis 

Ook onze fruit bowls worden bevroren geleverd in een handig zakje met alle ingrediënten die je nodig hebt voor één bowl. Meng ze tot een smakelijk geheel en voeg eventueel granola en vers fruit toe voor die extra touch. De bowl zijn al overheerlijk op zichzelf, maar je kunt nooit te veel fruit hebben, toch?

Bestel direct jouw favoriete smoothie of bowl

Via de website https://acai-benelux.eu/ kan je direct jouw smoothie en bowl recepten bestellen, die vervolgens bij jou thuis worden bezorgd. Ze worden bevroren geleverd en horen daarna dus in de diepvries, totdat jij zin hebt in een smoothie of bowl. Makkelijker kan bijna niet! Bekijk https://acai-benelux.eu/shop/ voor alle recepten en bestel direct jouw favoriet!