De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

Smoothies op locatie

Smoothie van het moment: De Berry Smoothie 

Smoothie van het moment: De Berry Smoothie 

De lente is hier! En dat vraagt om een heerlijk, verfrissend én gezond sapje. Want wat is er nou lekkerder dan een koude smoothie in het zonnetje? 

Wat zit er in onze Berry Smoothie?

Onze lente smoothie is de Berry Smoothie. Deze smoothie bevat verschillende soorten bessen, aardbei, hennep eiwit, banaan en appel die jouw immuunsysteem weer een frisse boost geven. De açaí bes, zwarte bes, braambes en blauwe bes die in de smoothie zitten brengen verschillende voedingsstoffen met zich mee. De Berry Smoothie is dus niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond.

 

Het geheim van Hennep Eiwit

Maar wat is hennep eiwit eigenlijk? Hennep eiwit is een biologische proteïne poeder en heeft vaak meer proteïne en minder koolhydraten en vetten dan de originele proteïne poeders. Ook bevat het veel ijzer en magnesium, een echte superfood dus! 

 

Kortom, een heerlijke smoothie die precies naar de lente smaakt én enorm gezond is! Wil je meer van onze smoothies zien? Bekijk onze concepten pagina en kies jouw favoriet.