De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

Smoothies op zakelijke evenementen

6 tips om een bedrijfsevenement te organiseren

Het organiseren van een succesvol bedrijfsevenement met een gezonde twist: 6 tips

Het organiseren van een bedrijfsevenement is dé kans om te netwerken in jouw branche, om je merkbekendheid te vergroten of als je een intern evenement organiseert om je medewerkers te motiveren. Een verfrissende en leuke toevoeging aan zulke evenementen is een smoothiebar op locatie. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om je gasten te trakteren op een gezonde snack? Hier zijn enkele tips en tricks voor het organiseren van een succesvol zakelijk evenement met een smoothiebar:

 1. Begin met een duidelijk plan voor jouw bedrijfsevenement

Een goed georganiseerd bedrijfsevenement begint met het schrijven van een duidelijk plan.  Bepaal het doel van het evenement, het budget en stel deadlines om te zorgen dat je een strakke tijdsplanning hebt. Beslis vervolgens hoe de smoothiebar in het evenement past en welke rol het zal spelen. Wil je het als ontvangstdrankje om de dag vol met energie te beginnen? Of worden er lezingen gegeven en wil je in de pauze voedzame bowls serveren? Alles is mogelijk!

 1. Kies de juiste smoothiebar voor jouw bedrijfsevenement

Kies een smoothiebar of foodtruck die past bij de stijl en het thema van het evenement. Bij Acai Events beschikken we over 4 verschillende trucks, zo krijg je dat echte festival gevoel op jouw evenement. Deze hebben alle vier een geheel andere uitstraling en kunnen de beleving van het evenement versterken. Je kunt ook een mobiele bar neerzetten op het bedrijfsevenement. Hierbij kun je je logo en huisstijl doorvoeren. 

 1. Logistieke overwegingen

Denk goed na waar je de foodtruck of mobiele bar wil plaatsen. Zorg ervoor dat je een vloerplan maakt en laat ons meekijken. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat de gasten goed de bar weten te vinden en de smoothies en bowls niet kunnen missen. 

 1. Creëer een aantrekkelijk en gezond menu

Je wilt natuurlijk dat alle gasten tevreden zijn en er voor ieder iets wils is. Ook gezonde voeding kan feestelijk zijn. Met ons ruime assortiment aan kleurrijke smoothies zit je sowieso goed. Je eigen smoothie samenstellen in jullie bedrijfskleur? Ook dit is mogelijk. Wij kunnen onze recepten zo aanpassen dat we jouw evenement nog specialer maken. Zo krijg je straks de ‘jouw-bedrijfsnaam’-smoothie, hoe tof is dat! 

 1. Maximaliseer de ervaring voor de gasten van je bedrijfsevenement

Er worden tegenwoordig zo veel evenementen georganiseerd, maar hoe zorg je er nou voor dat jouw evenement blijft hangen? Investeer in gedenkwaardige elementen en besteed aandacht aan details. Zorg ervoor dat je een blijvende indruk achterlaat die deelnemers niet snel zullen vergeten.

Bij Acaí Events bieden we dé eye-catcher voor elk evenement. Met onze smoothiefietsen op locatie, zorgen we ervoor dat jouw feest nog memorabeler wordt. Dit zijn echte hometrainers waarop je een smoothie kan blenden. Dit interactieve element zal ervoor zorgen dat jouw evenement onvergetelijk wordt. 

 1. Promoot je evenement en de smoothiebar

Promoot je evenement via social media, e-mailnieuwsbrieven en andere communicatiekanalen. Geef je gasten vast een inkijkje in wat hen te wachten staat. Dingen die je bijvoorbeeld voorafgaand online kan delen:

 • Save the date;
 • Een kijkje achter de schermen;
 • Het menu;
 • Een plattegrond waar de smoothiebar en de smoothiefiets te vinden zijn;
 • Welke foodtruck er aanwezig zal zijn en wat hier speciaal aan is.

Zo zul je interesses opwekken over het evenement.

Door deze tips te volgen en de juiste aandacht te besteden aan de planning en uitvoering, kun je ervoor zorgen dat de integratie van een smoothiebar een onvergetelijke toevoeging wordt aan je bedrijfsevenement. Met heerlijke smoothies of bowls, een aantrekkelijk en gepersonaliseerd menu en alles in jullie huisstijl, zal de smoothiebar een hit worden en bijdragen aan het succes van het evenement!