De nummer 1
smoothie cateraar van Nederland

Pitaya Bowl

Naast onze klassieke Açai bowl serveren wij nu ook de Pitaya bowl! Pitaya, ook wel Pitahaya, kennen we in Nederland het beste als dragon fruit. De meeste mensen kennen de witte soort, maar er is ook een roze variant. Deze is prachtig van kleur en vele malen smaakvoller. De roze Pitaya uit Vietnam bevat antioxidanten, vitaminen, magnesium en andere mineralen. Een echte frisse fruitbom, met een briljante kleur!

Shots bar

Voor gelegenheden waarbij je even een kleine en snelle boost nodig hebt, introduceren we de Shots bar.
Al onze shots zijn bereid met heerlijke groenten in combinatie met een klein tikje fruit. Kleurrijk om te zien en een echte vitamine boost om weer je dag door te komen.
Zie ons shots menu voor meer informatie.

Nieuwe foodtruck

Açai Events is begonnen op festivals met de inmiddels bekende gele geldtransportwagen. Het kleine zusje daarvan kwam er vorig jaar bij: een voormalige blauwe ijscowagen uit Engeland.
Dit jaar hebben we er opnieuw een familielid bij: een brandweerwagen die ingezet werd als dienstauto voor het Zwitserse vliegveld St. Gallen–Altenrhein. We zijn momenteel druk om er een echte foodtruck van te maken, zodat deze bijzondere verschijning deze zomer kan stralen op de vele festivals.
Een kleurrijk geheel aan foodtrucks, net als ons assortiment!